maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kesä menee kovaa vauhtii ...

Nyt ollaan jo juhannuskin ohitettu ja toukokuukin meni ihan hujauksessa ohi. Mutta kaippa se aika kuluukin touhutessa ja kaikkee kivaa odotellessa. Vielä on lomaan kolmisen viikkoa ja parhaat kelit menossa. Huomenna pitäis suunnata Jyväskylää kohti, siellä osallistus opinto- ja koulutuspäiville. Pääsen siis kuvaileen matkalla jotain kivoja kohteita. Lähtö meinaan olis kuuden aikaan ja kello on jo yhdeksän ja en oo vieläkään pakannu itselleni mitään matkaan. Mutta kyllä sen ehtii vielä tekeen....

Kunhan muistaa tärkeimmät eli kännykkä, laturi, kamera, rahapussi, avaimet, joitain vaihtovaatteita ja tietystu iloisen ja avaran mielen. Oikeestaan odotan innolla että pääsen ajeleen yksikseni, kuunnellen Perälää, Jaajoo ja Anni eli Aamulypsyn porukkaa koko matkan.

Mutta kaippa te haluiaisitte tietää mitä tässä muutaman ns. kuukauden aikana on tapahtunut. Tai varmaankaan ette, mutta kerron kuvin kuitenkin. Jotenka varoituksen sanana niitä saattaa olla muutama tai sitten vaan pari.





Remottini on edistynyt niin että, enään yks huone on kaaoksessa. Eli voin jo sillain sanoo et mä saan tän kohta näyttään oikeesti kodiltani <3
Tukholmassakin tuli käytyy. Kuvattu laivan takakannella viereistä risteilijää.

Kukkapenkkikin sit meni uusiks. Eli se sai reunakivet ympärilleen ja perennojen uudelleen asettelua.







Tälläisiä suloisia pieniä Lapradorin pentujakin tuli käytyy katsomassa. Yksikään heistä ei kylläkään muuttanut asumaan kanssani, vaikka pentukuumeenhan sieltä kyllä sain. Mutta sitä omaa pikkukoira vauvaa odotellessa...
Siirin kanssa saan onneksi aikaani kuluttaa ja energiaani. Hän rakastaa ylikaiken uimista ja vettä. Jotenka jos et halua että se menee uimaan se on siis pidettävä hihnassa.


Tietenkään kesää ei voi olla ilman muurinpohjalättyi. Kyllä ne ovat lättyi.

Matka kuvia töistä kotiin. Taivas oli niin kauniin tumma etten voinut olla kuvaamatta...

Vastapainoksi sitten auringonlasku kuva, jonka otin Moonan kanssa ollessani iltalenkillä.

Ruusun terälehdet jotka olivat pudonneet kukkalaitteesta. Jotenkin niiden muoto, väri ja asettelu innostivat kuvaamaan.

Suurin herkkuni on taas kaupoissa. Nyt saan taas nauttii kahdesta niin rakkaasta mausta yhdessä.

Itselleni hankkima piristys kimppu.





Ikkunan vaihtookin tapahtui. Nyt on eteisessä sellainen kuviollinen lasi niin ei sillain heti paista sisään jos joku tulee oven taakse.
Päivälevolla, kun tätini oli käynyt viettämässä päibää luonamme. Kyllä siina åitää ottaa pitkä huiluu, kun on pitänyt olla kiltisti ja rauhallisena koko päivän.

Juhannustaika kimppuni. No kyllähän niitä unia sitten näkyi, mutta niistä kerron sitten joskus.


Kaikki kuvat olin ottanut kännykälläni. 
Mutta aikas hyviä vaikka itse sanonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti