keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Lomailua ja odotusta


Lomaillessa ehtii kaikenlaista touhuta. Saimme päähämme tehdä terassin ja toteutuskin tuli loman aikana. No, vielä seinät ja pientä fiksausta. Mutta olen kyllä onnellinen että saan laittaa kärryt suojaan sateelta ja tuulelta. Mutta kuitenkin ovat lähellä.

Aikaahan ei oo enää juhannuksen jälkeen kuin 3-5 viikkoa kun pikkuinen tulee maailmaan. Tarkkaa päivää ei vielä kukaan tiedä, paitsi masuasukki. 





Kaverit olivat järjestäneet vauvakutsut. Jossa he sitten arvuuttelivat minä päivänä pikkuinen syntyy ja koon, sekä mihin aikaan. Ensimmäiset ajat on kahden viikon päästä ja sitten myöhäisin on neljän viikon kuluttua. 
Nyt vaan jäädään odottamaan kuka pääsi lähemmäs päivässä tai koossa. 
Oma veikkaukseni on 4364g ja 56cm. Eli en siis odota mitään pientä vauvaa. Mutta toivottavasti on jäntevä, niin helpompi käsitellä heti alkuunsa ja itselle turvallisempi olo. 
Mutta ei sitä vielä tiedä millainen Pikka Myy sieltä tulee, vai onko se sittenkin Eemeli (moni epäillyt pojaksi mahan muodon mukaan). 



Käytiin kuvauttamassa odottava perheemme Raatikaisen Tiinalla (http://traatikainen.kuvat.fi/). Saatiin monta ihanaa ja kaunista kuvaa. Tykkäsimme kovasti. Tässä on nyt pari kuvista, sillä nää olivat aikas hauskat. Muista kuvista teetätetään isovanhemmille ja itselle taulu ja kirjaan muistoja osioon. Sillä en vielä ole saanut aikaiseksi itselleni tehdä Ifolor kirjoja, vaan olen ottanut kuvat kuvina ja liimanut kansioon talteen. Kylläkin itselläni on edessä iso liimaus savotta kun on muutama kuva liimaamatta ja vielä aiakas monta kuvaa tilaamatta :)

Mutta kyllä se aika niiden tekemiseen jostain löytyy ja energia. Nyt en ole vielä ehtinyt siihen paneutua, mutta tarvii tässä ottaa itseään niskasta kiinni joku päivä. Mutta ensin on varmistettava että on liimaa tai vastaavaa varastossa ennen kuin levitän kuvat olohuoneen pöydälle :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti