torstai 12. tammikuuta 2017

Lahjakortti kasvohoitoon

Sain lahjaksi vauvakutsuilla lahjakortin rentouttavaan kasvohoitoon. 
En hirveästi hihkunut ilosta, kun edellinen kasvohoito (suklainen kasvohoito) kerran jälkeen naama kukki. Eli puhdistettiin liian hyvin ja kun ei kuulu tapoihin puhdistaa kasvoja. 
Joten odotukset eivät olleet korkealla. Ja sen takia, melkein lahjakortti meni umpeen. No, kun viimein sain soitettua ajan ja keskiviikkona jopa menin paikalle. 

Olihan siinä tunti ihan mukavasti makoilla kun joku läträä tököttejä kasvoihin. Siis kasvovettä, naamioita, hierontaa. Sitten kun hoito oli ohi, tuntui kuin kasvoilla olisi kerros rasvoja.
Taidan siis olla toivoton kasvohoidoissa kävijä. Siis en sano että oli huono paikka, vaan olen itse viallinen kun en osaa nauttia. Kylläkin ne jotka haluavat rentoutusta ja tykkäävät hoitaa ihoaan, sekä kaunistautua kannattaa käydä kasvohoidoissa. Minua varten ne eivät ole,  itselläni ainoa hyvä juttu on se että kulmakarvat sain nypitettyy siisteiksi. 

Paikkana oli ihana mariankauneushoitola missä saa myös kädet ja kynnet laitettua.
Suosittelen kaikille käymään siellä, paikkana ei ole mitään huonoa sanottavaa.

Lahjakortti on kyllä hyvä lahjaidea, mutta jos ei tiedä mistä saaja pitää kannattaa kysellä. Niin antaa mieluisan, esimerkiksi nastakengät, kynnet, hieronta, tatuointi tai kasvohoito.
Olen huomannut että nykyään toisen kuuleminen jää pieneksi.  Sen huomaa kyllä, vaikka on paikalla ei välttämättä ole läsnä. Toinen saattaa antaa vinkkejä, mutta niitä ei huomaa jos ei keskity toiseen. Joulun aikaankin kun moni miettii mitä ostaa lahjaksi,  vaikka kuinka vinkkejä antaa ei hoksaa. Viimein kun sanoo suoraan menee hoksottimiin. Nytkin näitä blogi kirjoituksia kirjoitan tytön nukkuessa,  niin ei puhelin tai tietokone vie liiaksi huomiota lapsesta. Sillä kyllä huomaa että lapsi haluaa puhelinta,  jos on liiaksi ollut puhelin kädessä.
Joten yritetään huomioida toinen kun hän puhuu,  eikä katsella harakoita ja mietitä jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti