sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kaatuneiden muistopäivä





 Tänään on liuhunut saloissa Suomen liput. Sateesta huolimatta väkeä oli kirkossakin sankoin joukoin. 

Kuva on Sahalahden hautausmaalta, jumalanpalveluksen jälkeen. Veteraanien laskema muistoseppele on viety jumalanpalveluksen päätteeksi patsaan juureen.

Muistelkaamme mitä tämä päivä meille, nyt merkitsee. Miltä nykypäivän päätön mellakointi ja mielenosoitukset näyttävät veteraaniien silmin. Jotka ovat kuitenkin nähneet paljon muutakin pahaa maailmassa kuin mitä nykyajan ihmiset.



Sitten mitä tämä kahva tässä merkitsee. 
No, sitä että tänään laitoin yhden oven kiinni alkavan lomani ja äitiysloman takia. Vielähän minulla työpäiviä on noin kaksi ja puoli jäljellä. 
Mutta tänään oli viimeinen messu missä olin vähään aikaan töissä. 
 Mielessä pyörii vielä monta asiaa ja vaihtoehtoa joihin en osaa sanoa vastausta. 
Tai oikeammin en osaa tehdä päätöstä. Sillä on hankalaa vaan päästää irti töistä, kun taas toisaalta odottaa että voi vaan sanoa hei ja lähteä lomille. 



Kuitenkin odotan että saan ruveta touhuaan muutakuin suntion töitä. Siksi olen varannut itselleni parturin ekalle vapaapäivälleni ja hiusmalli tulee olemaan sen mukainen etten ole kirkollisissa toimituksissa. Saan taas toteuttaa itseäni oikein kunnolla, rentoutua ennen vauvan syntymää ja laittaa paikkoja kuntoon. Isäntä jo totesi että tehdään yksi asia kerrallaan. No, mää taas suunnittelen montaa hommaa kerralla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti