sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Hauskaa Wappua!!!!

Tänään on ollut aivan mahtava kelic. Aurinko on paistanuta ja lämmittänyt mukavasti. 
Kylläkään en oo vielä luopunut kerrospukeutumisesta, mutta keventänyt olen vaatetusta.

Kuitenkin viikko sitten sain hyppiä vesisateessa kuralätäköihin. Kyllä luit ihan oikein, mutta kun pukee kuravaatteet päälle ei haittaa vaikka kastuu. Jos et usko ettetä hypin laitan kuvia todisteeksi.




Mutta palataan auringon paisteeseen ja kauniiseen keliin. 
Tänään lenteli stodella paljon perhosia, tunnistin ainakin sitruunaperhosen ja nokkosperhosen. En oo varma näinkö myös neitoperhosen. Kaulushaikaran äänen kuulin ja säikytinkoskeloparin mökkirannassa. Kylläkin en huomannut että ovat laiturin edessä uiskentelemassa. Kun piti saada odettua kuvaa järvimaisemasta.


 



Yleensä olen vappuna aloittanut uinti kauden, mutta tänä vuonna en sitä tehnyt. Syy se että olen raskaana ja liian moni on sanonut ettei kylmään vteen saa mennä. No, järvi vesi ei oo koskaan lämmintä, mutta en jaksanut väittää vastaan. Kuitenkin koirani kävi puolestani uimassa. 






Kuvailin sitten vähän ötököitä ja kukkia. No, pakkohan joitan kevään merkkejä oli kuvata. Kun omat tulppaanit pihassa ova vielä nousemassa. Krookukset kukkivat kyllä, mutta luonnon omat kukat ovat taas ihan oma lukunsa.


Koppakuoriainan

Sinivuuokkoja
Monethan kerää ens sunnuntaina äidille, mutta minusta ne ovat luonnossa kauniimpia kuin maljakossa. Ostan vaikka kukkia kaupasta äidilleni ja anopille (tuleville isoäideille). 

Jotain pientä jo olen hankkinut mutta en vielä paljasta jos vaikka lukevat blogiani. Mutta kyllä sen ehtii ens viikollakin julkaista :)


Nyt kaikille hyvää viikkoa ja ihanaa vappuviikonloppua.






1 kommentti:

  1. Kurarukkaset unohtui ;) Tuossa puuhassa pitäisi melkein olla oikeat kurahousut jalkalenksuineen ettei vesi pääse kastelemaan punteista.

    VastaaPoista